MANDI KOLAM..

Monday, December 1, 2008

kali ni ayom p mana ek..???..kitaorang p umah abang ayom je kat rawang..boring la dok umah..lagi pun kat sana macam2 ade..hehehe..bukannya ape..umah abang ayom tu ade kolam renang..jadi..saje je la decide nak bawak anak2 buah ayom jalan2 p sana..lagipun, abang ayom ni baru je kuar hospital sbb kena high blood presure..tapi sekarang da ok..Jadi melawat abang long ayom sekali la ni..dia & kuarga dia mmg sporting gilessss..jom p tengok gambar ape je yg sempat ayom amik..hehehe


Sampai2 kat sana je amik gambau dulu..x masuh umah lagi ni..sebok nak bergambar..asben membebel..lantak la..hehehe



abang ayom ni mmg suka hias2 umah dia..terutama yg bertemakan air..mcm2 ada..tapi x amik gambau je....ni salah satu dr koleksi dia..




ok..ni ape pulak ni..kenapa afiq bukak baju ni..hehehe..nampak pewut yg buncit tu tau..





ooo..patut la..dia tengok sepupu dia main air la..budak2 ni laju je terjun dlm kolam ni..x sabar2 nak mandi..erk...nampak x ade kanak2 dewasa kt situ..tu abang ayom gak tu..hehe..kolam ni jugak salah satu koleksi abang ayom..siap ade bola2 lagi tu..rajinnya la hai..



kesian pulak tgk afiq x dpt main air...ok la..mama campak la afiq dlm air jugak mcm budak2 tu..sebelum tu amik pose cun dulu...hehehe



ayom x nak mandi..nanti aku masuk dlm air kang abis air melimpah kuar..heheh..so suruh je budak2 ni yg handle afiq dlm air tu..padahal kolam ni dalam jugak..sedalam tinggi orang dewasa..dia buat 3 tahap kedalaman air..so afiq pergi yg cetek je la..tgk tu..sukanya dia..



da puas main air sume...ni la hasilnya..separuh dr anak2 buah ku yg ade..anak buah ayom ade 20 org tau..klu 20 yg dtg..x tau la ape jadi kt kolam ni..hahaha

3 comments:

wanie said...

best nye rumah abang ayom...ade swimming pool lagi....seronok la budak2 tu swim

Mama Mya said...

pergghhh bestnye afiq mandi kolam.. nak ikut huhuhu

~~ciklinn~~ said...

best nyer yomm rumah ada kolam... best best best... mesti besar rumah abg ayom tu..... hehhhhe kalo cmni umah paksedara mau tak naik2 anak buah dier yerk..duklah berendam kat kolam tu..

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger