IOI MALL PUCHONG..

Monday, December 1, 2008

Bangun pagi2 sabtu tu..terasa mcm nak g jenjalan la pulok..ye la..kan sekarang da YES..s0..mesti la banyak sale2 kat shopping2 mall ni..tanya asben..try bodek2 asben nak ajak g jalan..cakap kat asben jom la bawak afiq jalan2..sbb kebetulan asben cuti pulok ari ni.klu x sebok je keje..nak bawak mama & afiq jenjalan pun xdok masa..nasib baik asben cair..lepas afiq bgn tdo dlm kul 10.30am tu terus g..ioi baru je nak bukak..hehehe..saje je asben aku ni tau..mcm perli jer..mcm biasa dlm kete..amik pose cun dulu...hehehe..afiq mengamuk mama pegang dia nak amik gambar..lantak la..mama peluk jugak..hehehe


yeyyyeyeye..da sampai.

pose maut hero2 ku...



sampai sana satu je ayom tak tahan..bukannya penat nak shopping..tapi penat kejar budak kecik ni..



tgk tu...mama dukung dia marah..eee..geram aku



amik gambar jap..erk..mama pulak yg over2 sengih..



Hm..lapo pulak..singgah mcd jap nak isi perut kami yg kosong ni..dr bangun tdo mmg belum makan lagi..klu mkn mmg x ingat nak bergambar..ni je la gambar yg ade..hehehe



Mama da kekenyangan..suwuh ayah pulok layan afiq..afiq sebok jeling2 play area kat mcd tu..


bagi je la dia bebas kejap..gambar ni ayah yang amik..mama da hilang g shopping...hehehe..ayah tunggu je la kat mcd tu yer..jaga afiq..hahaha

2 comments:

Puan Iza said...

ooo afiq pi ioi mall puchong ek....nape tak ajak aunie skali? hehehhe. auntie pun dh lama tak ke situ...

Zanna_MamaBatrice said...

jalan2 cari makan erk afiq....
best ooo.....pandai mama afiq pujuk papa erk....cair hati papa.....
apa yg di shopping tu ayom.........?zana tak sempat nak jengah sale lagi......takut terbabas he he he...

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger