AFIQ IKUT MUKA SAPE EK..?

Thursday, December 11, 2008

x tau nak tulis pasal apa lagi ni..sbb raya ari tu kebizian sikit sampai lansung x pegang kamera untuk snap xtvt2 yang kami buat sepanjang raya korban tu..jadi sbb da buntu x tau nak tulis ape lagi..ayom cari la bahan2 yang buleh di jadikan idea..cari punya la cari..terjumpa pulok gambo kami berdua waktu buka pose kat midah hotel bulan pose ari tu..ni la wajah mama & ayah afiq ek..jadi bila ayom compare gambar kami berdua ngan gambo afiq..lansung x jumpa mana yang seiras..erk..budak ni ikut muka sape ek????..korang tau x?hehhee..pssttt...cuba bagi tau ayom sikit..


5 comments:

Tirana said...

Afiq ni sikit-sikit ada rupa ayah dia..hehehe

~~ciklinn~~ said...

afiq kemua ayah dier.....tapi bila senyum tu muka mak dia lak.ss


hehehheh dah buat berdua kan dik.. so mmg adalah dua2 rupa... kihkihkihkih

Zanna_MamaBatrice said...

afiq ikut sikit mama sikit papa.
idung ikut papa
mata ikut mama
senyum ikut mama & papa..
he he he...so adil & saksama...

geram nengok pakwe ensem nie senym camtu tau

Mama Mya said...

salam ayom.. afiq ikut muka akak muakakaka gelak besar

nak tau apa terjadi kat blog akak? pi baca kat http://lilysafiyya2.blogspot.com or quefamily1.blogspot.com

Sue@MamaMaryam said...

muka ko N en abg lah.. tp rasa byk ikut muka ko.. erkkk konpius la..pasla muka ko n en abg cam lebih kurang jek..

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger