AFIQ DA SIHAT...RUAM PUN DA HILANG..

Wednesday, May 20, 2009

video

CIAN ANAK MAMA...

Tuesday, May 19, 2009

Ni gambar terbaru afiq...rambut da xdok..ayah afiq terpaksa potong rambut afiq sbb rashes yg dia kena tu still x hilang jugak..da bawak mandi laut..da p klinik..x hilang2 jugak..cian anak mama..tgk la ni..walaupun muka & leher merah2..still aktif lagi tu..hm..budak ni la...jopm layan gambar afiq yg poyos..hehehe


senyuman manis dr afiq..budak botak..


Ni muka tgh ngade2..dia tau org nak snap gambo dia..saje je tutup mata tu..


nampak x ruam2 kt leher afiq tu...cian afiq..hm..bila la nak baik ni..ilang kehencemannya..

AFIQ & AYAH KAT PD..

Monday, May 18, 2009

Org kata klu x planning sesuatu lagi bagus..Mesti menjadik punya..Macam ni la jugak la kes Ayom & Family..Di sebabkan afiq kena rashes baru2 ni..so tgk mcm lambat baik jer..pakai ubat klinik pun x dok kurangnyer jugak..ape lagi..teringat la air laut yg kemasinan tu..sbb org kata air laut leh sembuhkan penyakit kulit..
Ape lagi..borak ngan husband tgh2 mlm..Dia kata On je la kita pegi pagi2 besok..hahhaahaha..
Tanpa merancang awal2 & tanpa persiapan yg sepatutnya..kul 5.30pg bgn buat ape yg patut..pas tu nak tau kul bape bertolak..???...6.30pagi da get ready kat stesen minyak isi minyak...hehehe..mcm x cayo je..org sume nyenyak tdo lagi kot..nasib baik afiq jenis bgn pagi..jadi xdok masalah lah..sampai je sana jam lebih kurang kul 8 pagi..best giles..mmg x ramai org..tapi sayang...huhuhu..cuaca mendung la pulok..huh!..nasib badan..
ayom pegi sana x mandi pun..ayah & anaknyer je yg mandi..takut ayom masuk laut kang..melimpah pulok air sampai ke jln raya..muakakakaka...jadi tugas ayom amik gambo anak banak ni je la..tu pun gambar x clear sgt sbb terpaksa zoom sbyk yg boleh..dorang mandi jauh sgt..ayom x nak berendam dlm laut tu sbb takut effect baby dlm pewut ni pulok..hehehe..sayang oooo...
lebih kuwang 2 jam dok sana..hujan pun turun...hahhaa...terpaksa la balik umah..kelakar je..mandi laut semata2 nak ubatkan kulit si afiq tu...sebelum kul 12.00 tghr da sampai umah..balik umah je pengsan tdo..hehehe..itula citer kami..& kat sini ayom letak sikit gambo yg ade ayom amik kt sana..layanzzzz...



PERTEMUAN ANTARA AFIQ NGAN DOT..DOT..DOT..

Saturday, May 16, 2009

hai sume..saje je wat gempak..ari tu bawak afiq g tgk kuda kat UPM, Serdang..rasanya ni masuk kali ke 3 pergi ke sini..tapi kali ni je yg sempat ayom amik gambo..sbb 1st time pegi x bawak kamera..main redah je pegi..2nd time ayom mabuk2..kamera bawak..tapi x larat ikut asben masuk sbb bau2an yg tidak mempersonakan..dorang je la yg masuk..ayom dok dlm kete..terasa lekat kt anak tekak ni..maklumlah waktu tu baru peknen 2 bulan..huh..kali ni..da kuat & sihat..ikut dorang masuk sekali..tapi x berani dekat..tgk kuda2 tu mcm gagah perkasa je..hehehe..anak & asben ayom yg berani pegang2 kuda tu..mamanya..???..hampeh!..jom layan gambar yg ade..


amboi..menggoda la kuda ni posing..terus pandang bila owang nak snap gambo dia..mantap, gagah & perkasa..hehehe


sessi perkenalan afiq & kuda..


afiq mcm takut je mula2..so ayahnyer pun mula la mainka peranan...hhehehe


mula2 try suruh afiq bye2 kuda tu..suruh buat2 salam la..hehe


pas tu konon2 ayahnyer yg berani tu pun pegang la pulak kuda yg gagah perkasa tu..

hm..pas tu baru afiq nak pegang & sentuh muka kuda tu...hehe..




ni senget2 kan badan apahal pulak ni???
ni sebenarnya cara afiq menunjukkan tanda sayang..dia klu sayang dia bagi pale dia kt orang..so kuda ni pun dptla kepala si afiq ni jugak..hehehe..

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger