KENAPA MUKA AFIQ CAMNI????

Tuesday, November 25, 2008

Ape yang afiq sedang tengok tu..??? Macam pelik je..


Kenapa ayah buleh dukung afiq ni..selalunya budak kecik ni kalau dapat berjalan mmg xnak orang dukung..tapi kali ni macam pelik je..


Aik..pegi kat mama pulak..Kenapa ek..nampak ape tu???


Hehehe...sebenarnya..kalu sume nak tau afiq ni takut dengar bunyi bot yang dorang sume main kat lombong buaya..Kalau sesiapa yang berminat atau suka tengok orang main bot..setiap pagi ahad datang la ke lombong buaya..Mmg meriah sangat..macam ada pesta je..tapi ni bukan bot yang besar2 tu tau..ni bot yang kecik2 punya..nampak comel bangat..kadang2 dapat tengok sesama bot ni berlumba..kat sana siap ade pakar enjin bot lagi..laju sangat bot2 tu meluncur kat air..Bunyi dia punya la bising macam orang sembur ubat utk nyamuk aedes tu..tapi ni lagi kuat..tu yang afiq takut sangat tu..hehehe..sampai2 je kat sana, muka dia mcm pelik..pas tu terus mintak dukung pulak sbb takut....ape la afiq ni..penakut rupanya..hahahaha..jom tengok bot2 ni meluncur..

Ni dia muka budak yang penakut tu...hehehe
.

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

morning ayom
comel ler plak afiq buat muka takut tu...berkerut2 dahi tu hah

sama arrr...batrice pun takut kalu bunyi kuat2 camtu....kalu papa dia mesin rumput...mencicit dia lari cari mama...tp after a few minit dia dah ok...takut2 berani landing kat grill nengok papa dia potong rumput....

best ler ayom ada xtvt camtu kat sana erk....hubby zana nie kalu boat2 antu sikit.....

Mama Mya said...

wah bestnye nengok bot.. apa pasaii afiq x suh mama beli satu hehehe.. oh yer afiq, kalau beli bot jgn lupa belikan tuk cik mya satu yer hahaha coz mama mya nak main muahahaha... cik mya pun takut munyi bising..

re = tuelaa lepas nie jgn guna tektik tepuk menepuk kita guna tektik menyanyi kakaka.. jom tido ngantuk nie hehehe

Puan Iza said...

oooo afiq takut bunyi bot rupanya...auntie ingatkan apa la tadi...tengok muka afiq berkerut2 haa.....
ayom, lombong buaya ni kat puchong kan...belah mana yea....tingin gak nak pegi?....tapi tak tahu jalan la....:-)

Sue@MamaMaryam said...

afiq comel!!!!!..suka aku tgk mulut dia peahh... gerammmm

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger