JALAN2 KAT TAMAN TASIK PUCONG PERDANA..

Wednesday, November 26, 2008

Masjid Pucong perdana...cantiknya..


Gambar pertama sampai kat taman...ape yang dia tengok2 ntah..

Kat sini mmg banyak sangat tempat bermain..Tapi hampir sume penuh..kena datang cepat la..tempat duduk pun kadang2 penuh..dorang mmg suka lepak kat sini..sbb view dia cantik sangat..ade yang datang jogging..dating..lepak2..bawak anak main2..yang memancing pun ade..tu yang seronok sangat kat sini..jom tengok afiq main papan gelongsor kat sini..first time mama bagi afiq naik papan gelongsor tau..sbb dia kan kecik lagi..badan mana imbang lagi nak gelongsor2 ni..terpaksa la kitorang pegang dia..bukan main seronok dia main..


Ni pulak sape yang main ni...anak ke ayah..????...


Time out...masa untuk balik..tapi budak kecit ni tak mau balik..terpaksa ayah tarik dia..tu pun dia try balik tarik tangan suruh ayah lepaskan..


tengok tu..mama dukung pun dia xnak..saja je afiq menggeliatkan badan dia..


Nampak x peluh yg menitik kat pale budak kecik ni...eee...tu tgh mengamuk la tu x nak balik..


akhirnya berjaya jugak mama pujuk sampai kat kete...tengok la muka budak yg x puas hati tu..hehehe

6 comments:

kak ina said...

salam
eee....kesiannya akak tgk afiq...rasanya dia tak puas lagi nak main kat situ...ayom dah ajak balik mau tak mengamuk..hehehe

Sue@MamaMaryam said...

seyes chnatek masjid itu.. kagum aku.. mama afiq malas ek.. x mo layan afiq men2.. nak kena babab nih!!

Tirana said...

Salam Muhaiyom..salam kenal..terimakasih kerana sudi singgah di blog kak tirana.. Comelnya affiq..mesti tengah aktif sekarang..berapa umur affiq?

~~ciklinn~~ said...

cantiklah masjid tu... siyuss mmg cantikk sgt..... ala ciannyer afiq.. nak main lgik.... takper esok lain kali pergi lagi yer..

mamaaina said...

cantiknya masjid tu...

best lah...sy yang duk puchong pun tak pernah singgah......kat area mana erk...?

wanie said...

ni masjid atas air tu ye..ayom dok puchong ke?..wanie pun dok puchong kat..taman puchong prima

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger