HOOREY!..AFIQ DA BOLEH TDO BAWAH..

Wednesday, August 27, 2008

Untuk pengetahuan semua..anak mama sowang ni memang x pernah tdo kat tilam sebelum ni...dia mesti nak tdo dlm buai & kena bedung sekali..malam pun sama..satu malam la dia tdo sowang2 dalam buai tu..x tau la ape yang syoknyer..bila kita tdokan kat bawah / kat katil je, dia mesti gelisah x buleh tdo..sehinggala 2 minggu sejak kebelakangan ni..setelah di training oleh sue, mama maryam..baru la mama tau camne nak handle afiq ni..akhirnya berjaya jugak mama lenakan tdo afiq di bawah..x payah lagi malam2 jenguk afiq dlm buai...tapi sebelum tdo kat bawah tu kena tdo buaian dulu..lepas dia da betul2 lena, baru la mama angkat letak kat bawah..sekarang da x tdo atas katil, takut afiq jatuh...so..beramai2 la tdo kat toto...hehehe..
ni la antara gamba afiq yang kena bedung walaupun da 10 bulan...hehehe...wat malu je afiq ni tau..


setelah lama menanti, akhirnya dapat jugak mama amik gambar afiq tdo kat bawah...


tgk..lena jugak aper..saje je afiq ni tau..


mesti kena peluk bantal bucuk ngan bear besar mama..mana bear ek..x nampak pulok gambarnyer..


ha..tu dia..nampak x..lupa pulak nak amik gambar bear besau ni..afiq ni, klu tdo kat bawah dia nak ade benda kat muka n badan dia..klu muka tu mama letak la bantal kecik afiq..kat badan dia pulak, mama campak je bear pemberian my hubby dulu kat badan dia...bair dia rasa hangat sikit...dan..inilah hasil tdo afiq...hehehehe






3 comments:

Mama Mya said...

wah afiq dah leh tido bawah.. bermakna afiq dah semakin membesar huhuhu.. semakin hencem lagi hiks

re = okey selamat mengomen coz sudah berjaya menembusi komen box akak huhuhu

Mama Mya said...

ayom kita dah nak pose sebelum 1 ramadhan menjelma akak nak minta maaf manyak kalau ada terkasar bahasa yer... selamat menunaikan ibadah puasa..

re = dah ada n3 terbaru jom ah datang

Anonymous said...

Yaa ALLAH Yaa robi,Muliakan lah Saudara2 ku ini,Bahagiakan lah Ayom bersama keluarganya,Berkahi lah rezekinya,beri dia kesihatan jasmani & Rohaninya,kuatkan imannya,Dalam menyambut bulan suci Ramadhan yang penuh barokah & magfiroh in,mohon ma'af lahir dan Batin.Abdul Razak sekeluarga,Singapura.Wak Kumis

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger