FAREWELL PARTY HR MANAGER..

Thursday, June 25, 2009

Semalam pegi makan2 untuk farewell party HR manager kat opis..Kitorang p makan kt Tenji. Japan's buffet restaurant kat Mont Kiara KL..Ni antara gambar yg dorang amik & aku pun paste la kt blog aku..hehehe..dapatla korang sume tengok ayom yg gemuks ni..malu..hehehe

















5 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

dapat pun tgk peyut dia...hehehe

Puan Iza said...

Ayom bape bulan dah nie?....

mella said...

wahh besar dah peyut ayom.. hehe.. confirm tu baby boy.. hehe
ayom singgah ler blog baru mella yer :)

kak ina said...

salam...
dah lama akak x singgah kat blog ayom nie...
afiq dah makin besar dah skrg nie...
tgk perut 4 bln masih blh pakai bj kurunglah tu...kalau akak comfrim 4 bln dah kena tukar pakai bj mengandung..hehehehe

ibu 2AZ said...

dah bape bulan ayom..? lama tk masuk sini..nnt akak add link balik..

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger