PERGAMBARAN DI LOMBONG BUAYA PUCHONG..

Friday, October 24, 2008

Jangan terkezut..tengok, ayom bergambar ngan sape ni...hehehe..Zizan raja lawak la..jangan x percaya..sebenarnya gambar ni ayom ambil sewaktu group gitu2 apek buat pergambaran di kedai mertua ayom di lombong buaya puchong..ape lagi..ambil kesempatan la bergamabr dgn mereka sume..antara artis2 yg ade kat sana Zizan, Bob, apek & yasin..tapi Apek ngan Yasin bz giler la..gambar dorang pun ayom amik gambar curi..jadi la yer..jom layan gambar2 kat bawah ni..


X puas hati, snap lagi sekali..hehehee..hencem jugak si Zizan ni ek..



Pelik afiq tgk si Bob ni menganga semacam je..mmg sehat giles la si Bob ni..


sempat lagi bagi senyuman mengancam walaupun sebenarnya dorang tgh tension kepenatan....pergghh..cair siot..



Aku menyebok snap gambar lagi..mmg ramai yang datang tengok pergambaran ni..nasib baik hujan..klu x..mesti mcm ikan bilis kat kedai ipar aku tu..




Tgk si apek kat bawah ni..dia tgh sibuk giles tu..x sempat posing lansung..tapi gambar x clear la..aku da cuba zoom sedaya upaya..di sebabkan suasana gelap..so..inilah hasilnya..jadi la tu..





Apek lagi..tau x kenapa suasana gelap je..sbb dorang buat pergambaran citer hantu lawak..x tau la citer ape..



Yasin tengah berbincang bersama hantu2nya..nampak mcm tgh penin pale je yasin tu..



Asyik dok berbincang je dorang ni after shooting..

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

salam kenal ayum
hensem gark zizan tu ayam erk...

thanks lawat blog zana
comel ler anak bujang awak tu....
zana link kan link ayum yerk...
he he he

Mama Mya said...

nie dah jadi kes jeles nie.. apa pasai x bagi tau kak watie.. kalau tau mau kita pun pi serbu gak hahahaha.. dulu pernah jumpa zizan tapi masa tue cik mya dalam peyut lagi hahaha.. x pelah balik dululah dok lama2 kat sini wat aii jeles jek muahahaha..

Anonymous said...

ala tomeynyer baju raya afiq..sama cam bju raye qasih ajer kan kalernyer..aqua blue..turquoise gitu..hehe
walla jumper zizan bf si leez tu yer,,hehe bestnyer!!

ibuu qasih said...

ala tomeynyer baju raya afiq..sama cam bju raye qasih ajer kan kalernyer..aqua blue..turquoise gitu..hehe
walla jumper zizan bf si leez tu yer,,hehe bestnyer!!

lupelak nak buh nama hehe

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger