BESDAY AFIQ..23 OCT 2008

Tuesday, October 28, 2008

Sabtu baru ni, ayom ade wat makan2 sempena besday afiq yang pertama ni..23/10/2008..jadi, alang2 majlis besday ni, ayom sekalikan kan la dengan bacaan tahlil untuk arwah emak yang tersayang..alhamdulillah..majlis berlansung ngan sempurna walaupun besday boy ni buat perangai..x tau la kenapa..menangis je sepanjang majlis tu..x sempat nak amik gambau pun..memang kelam kabut sikit la sebab melayan tetamu yg datang..tetamu terhormat satu2nya..watie & co..tima kasih kak watie sbb sudi datang ke teratak burukku ini..gambar ape yang nak letak pun ayom x tau..mmg lansung xde gambar yg best sbb anak2 buahku yang jadi jurukameranya..lepas dorang amik gambar..habis..hampir sume gambar terdelete..geramnya la hati ni x terkata...jadi jom kita tengok gambar ape je yg tinggal..

Ni dia besday kek afiq..tapi ayah p letak untuk mama sekali la..buat malu jek tumpang besday anak..hehehe..mana x nyer, besday kami dekat je..afiq 23/10 & ayom 29/10...hehehe


ni dia besday boy..mengamuk x tentu pasal..terpaksa pakai baju buyuk...sbb dia kepanasan agaknyer..majlis belum abis lagi..nenek da curik afiq bawak balik umah dia..sbb kesian sgt asyik merengek je..


ni gambar curi kat blog kak watie..hehehe..tembamnyer

Antara hadiah2 yang afiq terima sempena besdaynyer yg pertama..

1. baju brand world disney from watie & co..kak watie mcm tau2 je ayom suka belikan afiq baju pooh..



2. Ni dia tabung & black bear...semua duit yang di beri pada afiq mlm tu ayom masukkan dlm ni...tima kasih nenek..hadiah dr nenek afiq..


3. ultraman dr kakak iparku..kak fazillah..jgn afiq jadi ultraman da..hehehe


4. kete lumba dr roslin & co..suruh afiq lumba kete ek..


5. coklat tango..sape punya ni..mama ke afiq????..dr jiran tetanggaku..kak nie..

6. itik yg teramat cute..dr ida & co..bestpren ku..
last sekali mama tertinggal amik gambar la.. hadiah ni..dr amy & co..ex officemate..dia bagi lego...
ape2pun tima kasih kepada yang sudi hadir pada malam tu..tahun depan klu ade rezeki ayom buat lagi..hehehe

3 comments:

suhaiza said...

happy birthday Afiq n mamanya....moga jadi anak yang soleh n bijak....

Mama Mya said...

ayom.. pas nie kalau wat makan2 jemput akak tauu.. itu ari x cukup makan muakakaka (nak makan manyak malu org ramai hahahaha) kakaka giler makan kat umah org laks

Sue@MamaMaryam said...

ayom..sowi x dpt dtg.. aku byk sgt benda nak kena settle..huhuhu xde rezeki lg kite nak jumpa.. :) ala x buat besday bash pun bila2 aku leh dtgkan???? hiks..

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger