AFIQ & AYAH KAT PD..

Monday, May 18, 2009

Org kata klu x planning sesuatu lagi bagus..Mesti menjadik punya..Macam ni la jugak la kes Ayom & Family..Di sebabkan afiq kena rashes baru2 ni..so tgk mcm lambat baik jer..pakai ubat klinik pun x dok kurangnyer jugak..ape lagi..teringat la air laut yg kemasinan tu..sbb org kata air laut leh sembuhkan penyakit kulit..
Ape lagi..borak ngan husband tgh2 mlm..Dia kata On je la kita pegi pagi2 besok..hahhaahaha..
Tanpa merancang awal2 & tanpa persiapan yg sepatutnya..kul 5.30pg bgn buat ape yg patut..pas tu nak tau kul bape bertolak..???...6.30pagi da get ready kat stesen minyak isi minyak...hehehe..mcm x cayo je..org sume nyenyak tdo lagi kot..nasib baik afiq jenis bgn pagi..jadi xdok masalah lah..sampai je sana jam lebih kurang kul 8 pagi..best giles..mmg x ramai org..tapi sayang...huhuhu..cuaca mendung la pulok..huh!..nasib badan..
ayom pegi sana x mandi pun..ayah & anaknyer je yg mandi..takut ayom masuk laut kang..melimpah pulok air sampai ke jln raya..muakakakaka...jadi tugas ayom amik gambo anak banak ni je la..tu pun gambar x clear sgt sbb terpaksa zoom sbyk yg boleh..dorang mandi jauh sgt..ayom x nak berendam dlm laut tu sbb takut effect baby dlm pewut ni pulok..hehehe..sayang oooo...
lebih kuwang 2 jam dok sana..hujan pun turun...hahhaa...terpaksa la balik umah..kelakar je..mandi laut semata2 nak ubatkan kulit si afiq tu...sebelum kul 12.00 tghr da sampai umah..balik umah je pengsan tdo..hehehe..itula citer kami..& kat sini ayom letak sikit gambo yg ade ayom amik kt sana..layanzzzz...



1 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahaha bagus la korang pg2 dah p.. eh ye ke ayom leh effect bb ke mandi laut???

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger