LAMANYA MENGHILANG..

Thursday, April 30, 2009

Salam..lamanya lah aku x update blog nie..sejak kebalakangan ni tahap kemalasan semakin melampau..x tau la kenapa..maklumla...selalunya org2 peknen ni mmg pemalas sikit..hehe
Alhamdulillah..sekarang da masuk 4 bulan ayom mengandungkan anak ke-2..sumenya sihat..mula2 tu agak teruk sikit la..sbb simptom mengandung kali ni berbeza sangat mcm waktu peknenkan afiq dulu..100% totally different..dulu x pernah nak loya2, pening2, muntah2, pemalas camni..tapi kali ni..ha..amik ko..sumenya ayom rasa..baru la dapat rasa reality simptom org mengandung..

& sejak peknen ni mmg ayom da kurang sgt nak bergambar..amik gambar afiq ke ape ke..tido aje kejenye..waktu kt opis pun sempat tdo..sanggup x turun lunch semata2 nak tdo..hm..nanti baby dalam pewut jgn tiru mcm mama tau..

Pasal si afiq encem boy mama sowang ni..alhamdulillah..dia semakin sihat & kuat..&..semakin nakal bangat..maklumla lelaki..nanti nak jadi abang pulak...hai..camne la keadaan anakku sowang ni bila terima kehadiran adik baru dia nie..risaunya la mama..harap2 afiq da faham la waktu tu..maklumla.bila baby kuar nanti, afiq baru mencecah 2 tahun..masih lagi manja..hehehe..x dapat di bayangkan camne nanti..

hm..pas ni x tau lagi bila coretan yg seterusnya..klu ayom rajin nak menulis & download gambar kat computer nie..ade la cite2 terbaru..klu x...hahaha...mcm biasalah..bersawang la kejap umah aku ni...

bawah ni ade la sikit2 gambar kami yg ade.yg sempat ayom amik klu rajin pegang kamera..hehe..jom tgk..da dewasa anak kami sowang ni...








4 comments:

Puan Iza said...

Salam ayom....

ooo ayom peknen ker?....dh 4 bulan ek...samlah kita ayom...iza baru 2 bulan setengah :-)

Patutlah lama tak update blog rupanya tuan umah tgh mabuk2 hehehehe...

Iza pun peknen kali nie teruk gak alahan dia...loya2, muntah2 dan tak larat sgt rasa....


tak lama lg afiq dpt adik....sama cam haikal :-)

Mira said...

tahniah ayom...dah 4 bulan kandungan ye...akak pun pernah rasa macam tu..malas yang terlampau yang tahu nak tido aje..dapat tido sekejap pun jd lah kan...

Mrs. Hasanif said...

salam..patutlah senyap je..mabuk rupanya... tahniah ayom!!!

kak huzaina said...

om peknen yek??tahniah...patutlah akak dok sinngah kat blog nie...asyik dok tgk update yg lama aje...rupanya tuan ruah peken..heheheh..tahniah sekali lg dr akak

 
SWEET MEMORY TO REMEMBER.. - by Templates para novo blogger